KONTAKT

Kontakt për raportime – denoncime

Redaksia@balkanweb.com
Tel viber / whatsapp : +355 68 801 8777
NUIS/NIPT : K21909002K
Adresa: Ish uzina autotraktorve Shkoze. RRUGA ALI DEMI 1001 Tirana, Albania

 

Marketing ne NEWS 24

marketing@news24.al

Probleme teknike dhe sugjerime
webmaster@balkanweb.com

Dërgoni E-Mail per cdo problem të faqes , sugjerim apo shqetesime.